preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ivan Kozarac" Nijemci

 > Naslovnica
Vijesti

OBAVIJEST RODITELJIMA I UČENICIMA

Autor: Antonija Filipović, 23. 6. 2021.

Poštovani roditelji i učenici,

1. Zbog trenutno aktualne epidemiološke situacije NEĆE SE ODRŽATI SVETA MISA ZAHVALNICA, ZAVRŠNA PRIREDBA I SVEČANA PODJELA SVJEDODŽBI. SVEJDODŽBE I POHVALNICE RAZREDNICI ĆE PODIJELITI UČENICIMA 30. LIPNJA 2021. U 9:00 SATI U PROSTORU ŠKOLE. O navedenom ćete biti obaviješteni i od strane razrednika i razrednica. Područne škole podijelit će svjedodžbe i pohvalnice u svojim područnim školama. Učenici putnici viših razreda dolaze autobusom u 9:00 sati, a povratak u mjesta stanovanja učenika je u 9:30 sati.

2. Sukladno Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (NN, br. 116/18) sredstva za nabavu udžbenika za učenike osnovnih škola osiguravaju se u državnome proračunu, odnosno roditelji NE KUPUJU udžbenike.

Udžbenici nabavljeni sredstvima Državnoga proračuna vlasništvo su škole, a postupanje udžbenicima regulirano je Naputkom o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz Državnoga proračuna (NN, br. 46/19). Učenici i roditelji ili skrbnici imaju obvezu i moraju se brinuti o tome da, nakon završetka školske godine, udžbenike namijenjene višegodišnjem korištenju neoštećene vrate školi kako bi ih mogle koristiti i sljedeće generacije. Ako učenici izgube ili zbog nepažljivog postupanja onemoguće ponovno korištenje udžbenika predviđenih za višegodišnje korištenje, dužni su nadoknaditi štetu u iznosu od 50% kataloške cijene udžbenika. Učenik koji ne vrati udžbenike koje je zadužio prethodne školske godine, odnosno ne nadoknadi štetu, neće moći zadužiti udžbenike za novu školsku godinu.

Učenici su nakon posljednjeg dana nastave vraćali udžbenike u suradnji sa svojim razrednicima i predmetnim učiteljima. Ako netko još uvijek nije vratio udžbenike (uz pripadajuće dodatke – CD i sl.), molimo Vas da ih vratite najkasnije do petka 25. lipnja 2021.

ZAKLJUČNO, RODITELJI NE MORAJU KUPOVATI UDŽBENIKE, RADNE BILJEŽNICE I LIKOVNE MAPE KOJE ĆE UČENICI KORISTITI U ŠKOLSKOJ GODINI 2021./2022., JER DA ĆE IM ISTE BITI OSIGURANE. RODITELJI SE MORAJU POBRINUTI DA UČENICI IMAJU BILJEŽNICE I PRIBOR ZA PISANJE, OPREMU ZA TJELESNU I ZDRAVSTVENU KULTURU TE LIKOVNU KULTURU I PREOBUĆU BIJELIH POTPLATA!
Kalendar
« Srpanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

STRUČNA SLUŽBA

Poštovani roditelji i učenici,

od sada se stručnim suradnicama pedagoginji,

edukacijskoj rehabilitatorici i

knjižničarki možete obratiti na

elektroničku adresu

ivan.kozarac.nijemci

@gmail.com    

putem kojem im možete slati svoje upite, prijedloge i mišljenja.

Monografija

Sandučić povjerenja

SANDUČIĆ POVJERENJA

Mjesto na kojem možeš podijeliti svoje misli, osjećaje i želje.

Podijeli ih s nama u obliku pisma (kod ureda pedagoginje)
ili putem elektroničke pošte (na adresu: ivan.kozarac.nijemci
@gmail.com
),
pri čemu se ne moraš bojati jer ćeš ostati anoniman o čemu će se pobrinuti
pedagoška služba škole.

Korisni linkovi

 

 

MZOS

AZOO

 

Časopisi

 
- enciklopedijski časopis za mlade

 Meridijani - časopis za zemljopis, povijest, ekologiju i putovanja

 - matematički časopis

 
- časopis o primjeni informacijskoh tehnologija u obrazovanju
 - religijski časopis za djecu i mlade

 - tween & teen web magazin

 - web časopis za mlade 

CMS za škole logo
Osnovna škola "Ivan Kozarac" Nijemci / Zrinska 8, HR-32245 Nijemci / www.os-ikozarac-nijemci.skole.hr / ured@os-ikozarac-nijemci.skole.hr
preskoči na navigaciju