preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ivan Kozarac" Nijemci

Upisi u srednju školu za školsku godinu 2021./2022

IDEMO U SREDNJU - Postupak prijava i upisa u srednju školu – gdje, kako, kada? Vijest ima dokument u privitku

Autor: Antonija Filipović, 16. 6. 2021. 14:28

Poštovani roditelji i učenici, 

ovdje možete pronaći prezentaciju "Idemo u srednju - Postupak prijava i upisa u srednju školu - gdje, kako, kada?" izloženu na roditeljskom sastanku i predavanju za učenike koja sadrži sve važne informacije o upisu u srednju školu.

 [više]

OBAVIJEST UČENICIMA OSMAŠIMA I NJIHOVIM RODITELJIMA Vijest ima dokument u privitku

Autor: Antonija Filipović, 10. 6. 2020. 09:17

Dragi učenici i roditelji,

postupak prijava i upisa u srednju školu je u punom jeku. Jako je važno da ste dobro upućeni u sva zbivanja i da su vam dostupne sve informacije. Ovo razdoblje je prekretnica u životima učenika koji se pronalaze u svijetu odraslih, ali i roditelja koji usmjeravaju svoju djecu na pravi put. Kako bismo ovaj cijeli proces realizirali uspješno, bitno je da redovito komunicirate s razrednicima i stručnim suradnicama. Budite strpljivi i redovito pratite i čitajte sve što je objavljeno u virtualnim učionicama, ali i na mrežnim stranicama koje objavljuju sadržaje vezane za upise u srednju školu i za profesionalno usmjeravanje učenika.

Dana 21. svibnja 2021. objavljena je Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2021./2022. zajedno s dokumentom Struktura razrednih odjela i broj učenika I. razreda srednjih škola u školskoj godini 2021./2022. (https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2021_05_55_1107.html). U navedenoj Odluci možete pročitati bitne informacije vezane za upise u srednju školu, osobito kalendar ljetnog i jesenskog upisnog roka sa svim datumima kojih se morate držati. U dokumentu Struktura razrednih odjela i broja učenika I. razreda srednjih škola u školskoj godini 2021./2022. možete vidjeti izbor obrazovnih programa u određenoj srednjoj školi (navedeno po županijama), koliko će razrednih odjela biti sljedeće školske godine, trajanje određenog obrazovnog programa te broj učenika koji će se sljedeće školske godine moći upisati u određeni obrazovni program.

Važno je naglasiti i da su dana 24. svibnja 2021. izašle publikacije „PRIJAVE I UPISI U SREDNJE ŠKOLE ZA ŠKOLSKU GODINU 2021./2022. – IDEMO U SREDNJU!" koje se nalaze na stranici www.upisi.hr, ali će vam svakako biti priložene i ovdje pod „više“, gdje možete pronaći i korisne mrežne sranice koje će učenicima i vama pomoći kako biste se lakše i bolje snašli u ovom cijelom procesu.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Dokumenti važni za upis u srednju školu

Natječaji srednjih škola

Učenici se prijavljuju i upisuju u I. razred srednje škole u školskoj godini 2021./2022. elektroničkim načinom preko mrežne stranice Nacionalnoga informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole (NISpuSŠ) www.upisi.hr, a na temelju natječaja za upis koji raspisuju i objavljuju škole. Natječaj za upis učenika objavljuje se najkasnije do 30. lipnja 2021. godine na mrežnim stranicama i oglasnim pločama srednje škole i osnivača. Natječaj sadrži sve informacije važne za odabir obrazovnih programa i upis u određenu srednju školu.

Natječaj za Glazbenu školu Josipa Runjanica Vinkovci: https://runjanina.hr/aktivnosti/novosti/463-javni-natjecaj-za-upis-u-prvi-razred-osnovnog-glazbenog-obrazovanja-i-prvi-razred-skole-suvremenog-plesa-ane-maletic-u-skolskoj-godini-2021-2022.html


Kalendar
« Rujan 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

STRUČNA SLUŽBA

Poštovani roditelji i učenici,

od sada se stručnim suradnicama pedagoginji,

edukacijskoj rehabilitatorici i

knjižničarki možete obratiti na

elektroničku adresu

ivan.kozarac.nijemci

@gmail.com    

putem kojem im možete slati svoje upite, prijedloge i mišljenja.

Monografija

Sandučić povjerenja

SANDUČIĆ POVJERENJA

Mjesto na kojem možeš podijeliti svoje misli, osjećaje i želje.

Podijeli ih s nama u obliku pisma (kod ureda pedagoginje)
ili putem elektroničke pošte (na adresu: ivan.kozarac.nijemci
@gmail.com
),
pri čemu se ne moraš bojati jer ćeš ostati anoniman o čemu će se pobrinuti
pedagoška služba škole.

Korisni linkovi

 

 

MZOS

AZOO

 

Časopisi

 
- enciklopedijski časopis za mlade

 Meridijani - časopis za zemljopis, povijest, ekologiju i putovanja

 - matematički časopis

 
- časopis o primjeni informacijskoh tehnologija u obrazovanju
 - religijski časopis za djecu i mlade

 - tween & teen web magazin

 - web časopis za mlade 

CMS za škole logo
Osnovna škola "Ivan Kozarac" Nijemci / Zrinska 8, HR-32245 Nijemci / www.os-ikozarac-nijemci.skole.hr / ured@os-ikozarac-nijemci.skole.hr
preskoči na navigaciju