preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ivan Kozarac" Nijemci

Natjecanja i smotre

Izvješće s 32. smotre učeničkih zadruga RH

32. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske održala se virtualno od 26. do 30. listopada 2020. godine. Prošle godine naši zadrugari su se pokazali kao vrlo vrijedni pa je UZ  „Bosut“ pozvana da ove godine sudjeluje prezentirajući svoj rad.  Izradili smo video prikaz radionice koju je Hrvatska udruga učeničkog zadrugarstva postavila u virtualnom obliku kako bi bila dostupna svim ostalim sudionicima. Video smo snimili poštujući distancu i ostale epidemiološke mjere. Učenica Lara Margić predstavila je Osnovnu školu „Ivan Kozarac“, Nijemci i pojasnila je nešto više o našoj Učeničkoj zadruzi „Bosut'', dok  je učenica Klara Reštarović predstavila praktičan rad „Gnom“.

Vinka Jurić, mag. educ. chem., učiteljica kemije

 

Izvješće s 31. smotre učeničkih zadruga RH

Na županijskoj smotri naša zadruga plasirala se na državnu razinu na kojoj smo sudjelovali u listopadu.  9. i 10. listopada 2019. održala se Smotra učeničkih zadruga RH, u dvorani ''Barun Trenk'' u Vinkovcima. Našu zadrugu u predstavljale su učenice: Klara Reštarović i Lara Margić. Učenica Lara Margić ocjenjivačkom je sudu predstavila našu Učeničku zadrugu ''Bosut'', a  učenica Klara Reštarović prikazala je praktični rad pod nazivom Gnom. Drugi dan smotre, imenovano je 14 najboljih proizvoda iz različitih županija te su svi sudionici, odnosno sve učeničke zadruge, primili zahvalnice. Naša zahvalnica sada ponosno stoji na oglasnoj ploči naše škole. Čestitamo zadrugarima te im želimo uspjeh u budućem radu!

Vinka Jurić, mag. educ. chem., učiteljica kemije

 

Izvješće sa smotre učeničkih zadrugara Vukovarsko-srijemske županije

Dana 24. 5. 2019. godine u Osnovnoj školi ''Vođinci'' u Vođincima održana je 17. smotra učeničkih zadrugara Vukovarsko-srijemske županije. Učenice K. R., L. M. i V. P. sudjelovale su pod vodstvom učiteljice Vinke Jurić i uz suradnju učiteljice Marije Mendeš. Učenica L. M. ocjenjivačkom sudu predstavila je našu Učeničku zadrugu ''Bosut'', a  učenica K. R. prikazala je praktični rad pod nazivom Gnom. Nakon što su svi štandovi pregledani, svi praktični radovi ocijenjeni te izvješća svih zadruga provjerena, utvrđeno je da je naša Učenička zadruga ''Bosut'' osvojila 2. mjesto te je plasirana na državnu smotru zadrugara koja će se održati u Vinkovcima u jesen u novoj školskoj 2019./2020. godini.

Vinka Jurić, mag. educ. chem., učiteljica kemije

 

Izvješće sa smotre učeničkih zadrugara

2009. godine  pozvani smo na sudjelovanje na Vinkovačkim jesenima i prezentirali Vinkovčanima trud zadruge.  Zadruga je osvojila 8. mjesto na natjecanju u Bošnjacima na županijskoj smotri 2015. godine. Dana 15. travnja 2016. godine učenici naše zadruge sudjelovali su na  Županijskoj smotri učeničkih zadruga u Vođincima.  Sudjelovalo je 17. učeničkih zadruga i svaka je predstavljala svoje najbolje unikatne radove koje su izradili  tijekom školske godine.

 


Kalendar
« Rujan 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

STRUČNA SLUŽBA

Poštovani roditelji i učenici,

od sada se stručnim suradnicama pedagoginji,

edukacijskoj rehabilitatorici i

knjižničarki možete obratiti na

elektroničku adresu

ivan.kozarac.nijemci

@gmail.com    

putem kojem im možete slati svoje upite, prijedloge i mišljenja.

Monografija

Sandučić povjerenja

SANDUČIĆ POVJERENJA

Mjesto na kojem možeš podijeliti svoje misli, osjećaje i želje.

Podijeli ih s nama u obliku pisma (kod ureda pedagoginje)
ili putem elektroničke pošte (na adresu: ivan.kozarac.nijemci
@gmail.com
),
pri čemu se ne moraš bojati jer ćeš ostati anoniman o čemu će se pobrinuti
pedagoška služba škole.

Korisni linkovi

 

 

MZOS

AZOO

 

Časopisi

 
- enciklopedijski časopis za mlade

 Meridijani - časopis za zemljopis, povijest, ekologiju i putovanja

 - matematički časopis

 
- časopis o primjeni informacijskoh tehnologija u obrazovanju
 - religijski časopis za djecu i mlade

 - tween & teen web magazin

 - web časopis za mlade 

CMS za škole logo
Osnovna škola "Ivan Kozarac" Nijemci / Zrinska 8, HR-32245 Nijemci / www.os-ikozarac-nijemci.skole.hr / ured@os-ikozarac-nijemci.skole.hr
preskoči na navigaciju